Zwangerschapsmassage

Een klassieke zwangerschapsmassage kan worden uitgevoerd vanaf 14 weken zwangerschap. Ik kom indien gewenst bij jou thuis, zodat je na de massage lekker ontspannen blijft en niet meer de deur uit hoeft. Mijn speciale zwangerschapsmassagetafel, waarbij je zelfs hoogzwanger nog even lekker op je buik kunt liggen, neem ik natuurlijk altijd mee!

Voor de zwangerschapsmassage zijn verschillende massagehoudingen mogelijk:

- liggend op je buik op onze speciale zwangerschapsmassagetafel. Hierin zitten speciale uitsparingen voor je buik en borsten. Je buik wordt hierbij ondersteund door een speciale sling. Veel zwangere vrouwen vinden het heerlijk om weer even op hun buik te kunnen liggen!

- liggend op je zij op onze comfortabele massagetafel, waarbij je lichaam daar waar nodig extra wordt  ondersteund door kussens

Voor nog meer massagemogelijkheden tijdens of na je zwangerschap, kijk ook eens bij ‘Rebozo massage’.

Care and Carry biedt verschillende zwangerschapsmassages en pakketten aan:

Zwangerschapsmassage aan de Sterrenkroos in Breda:

  • Basis: 30 minuten zwangerschapsmassage:                                 EUR 35,-
  • Uitgebreid: 45 minuten zwangerschapsmassage:                          EUR 50,-
  • Extra uitgebreid: 1 uur zwangerschapsmassage:                            EUR 60,-

Wil je graag dat ik aan huis / op locatie kom? Dat kan! De prijs is dan als volgt:

  • Extra uitgebreid: 1 uur zwangerschapsmassage aan huis*:               EUR 75,-

Het ‘Mama en baby’ pakket bestaat uit een postnatale massage van 45 minuten en een workshop babymassage van ongeveer 1,5 uur wanneer de baby is geboren. De postnatale massage en de babymassage worden aaneensluitend ingepland.

  • Mama en baby pakket*:                                                             EUR 125,-

De vriendinnenmassage; Een heerlijk verwenpakket wanneer je tegelijk met een vriendin, schoonzus, collega etc. zwanger bent. Jullie genieten dan allebei 45 minuten van een super ontspannende zwangerschapsmassage. Natuurlijk is deze massage ook heel erg geschikt wanneer een van jullie niet zwanger is ;-)

  • vriendinnenmassage*:                                                                 EUR 95,-

De papa-en-mama-massage / mama-en-mama-massage bestaat uit een zwangerschapsmassage van 30 minuten voor de aanstaande moeder, gevolgd door een massage van 30 minuten voor de partner.  Hierna zal onze masseuse de partner enkele technieken leren om de aanstaande moeder zelf te masseren. Deze voert de partner direct uit op de zwangere vrouw. Ook worden er tips gegeven voor technieken die gebruikt kunnen worden om de weeën tijdens de bevalling beter te kunnen opvangen.

  • papa/mama-en-mama-massage*:                                                EUR 110,-

Let op: wil je graag dat ik bij je aan huis / op locatie kom en woon je in een flat/appartementencomplex etc. zonder lift, of mocht er geen parkeergelegenheid voor de deur zijn, dan hoor ik dit graag even van je, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

*N.B. buiten Breda wordt een kilometervergoeding gerekend bovenop de bovengenoemde prijs. In het weekend wordt bovendien een weekendtoeslag berekend van EUR 10,- extra  op de bovengenoemde prijzen (m.u.v. de groepsworkshops babymassage)

 

 

Care and Carry
Zwangerschapsmassage Cursus Babymassage Mama-massage Draagdoekconsulten Rebozo massage