Zwangerschapsmassage

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Nu er een klein mensje in je groeit, verandert er heel veel in je lichaam. Je buik groeit, gewicht neemt toe, je houding verandert en dit alles vraagt nogal wat extra van je spieren. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen je soms emotioneel in de war brengen.

Zwangerschapsmassage kan bij al deze veranderingen en ongemakken fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn. Maar een zwangerschapsmassage kun je ook gewoon boeken omdat het zo fijn is. Je mag jezelf tijdens de zwangerschap best eens een keertje wat extra verwennen!

Bij Care and Carry draait de zwangerschapsmassage volledig om jou. Het belangrijkste is dat jij je tijdens de massage even volledig kunt ontspannen en dat je volop geniet van het moment. Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je je beter ontspant en beter slaapt. Ook verminderen klachten die worden veroorzaakt door de veranderingen in je lichaam, zoals rugpijn, bekkenpijn, pijn in de nek en schouders, vocht vasthouden en vermoeidheid.

Onze masseuse komt (samen met de geweldige zwangerschapsmassagetafel met uitsparingen voor je buik en borsten) bij jou aan huis, zodat je na de massage heerlijk ontspannen kunt nagenieten in je eigen, vertrouwde omgeving.

Wij hebben de beschikking over een speciale zwangerschapsmassagetafel, waar uitsparingen in zitten voor je buik en borsten, waardoor je ondanks die dikke buik toch even heerlijk op je buik kunt liggen. Je buik wordt hierbij ondersteund door een speciale sling, die we precies op jouw buik afstellen.

Care and Carry biedt 2 verschillende mogelijkheden (klik op onderstaande links om de mogelijkheden en prijzen te bekijken):

Care and Carry
Zwangerschapsmassage Cursus Babymassage Mama-massage Draagdoekconsulten Rebozo massage